Polityka prywatności

  1. Administratorem Twoich danych osobowych jest Jacek Głowa wykonujący działalność gospodarczą pod firmą:
    AWOLG DESIGN Jacek Głowa, NIP: 945 202 55 46;
    Dane kontaktowe Administratora Danych Osobowych:
    a) adres: ul. Gen. Leopolda Okulickiego 51c/48, 31-637 Kraków,
    b) e-mail: biuro@awolg.pl
  2. Administrator danych będzie przetwarzał Twoje dane osobowe podane w formularzu kontaktowym w celu podjęcia wobec Ciebie działań na Twoją prośbę, przed zawarciem umowy. Podstawa prawna: art. 6 ust. 1 pkt b) Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (RODO).
  3. Twoje dane osobowe Administrator danych będzie przechowywał do czasu zakończenia działań podjętych na Twoją prośbę zgodnie z Twoją prośbą zawartą w formularzu kontaktowym.
  4. Odbiorcami Twoich danych będą podmioty realizujące na zlecenie Administratora danych usługi informatyczne, w tym właściciel serwera, na którym znajduje się strona internetowa Administratora danych.
  5. Masz prawo żądania dostępu do treści swoich danych oraz prawo ich sprostowania, usunięcia, a od 25.05.2018 r. prawo do uzyskania kopii danych, przenoszenia danych oraz prawo żądania ograniczenia przetwarzania danych.
  6. Jeśli uznasz że przetwarzanie danych osobowych Ciebie dotyczących narusza przepisy ustawy o ochronie danych osobowych, lub RODO, masz prawo wnieść skargę do organu nadzorczego posiadającego kompetencję do rozpoznania tej skargi w dacie jej wniesienia.
  7. Podanie przez Ciebie danych osobowych jest dobrowolne, jednakże ich niepodanie uniemożliwi Administratorowi podjęcie na Twoją prośbę działań wskazanych w formularzu kontaktowym (prośba, zapytanie) przez zawarciem umowy.

Dołącz do grona naszych klientów

peak-ride
sense-studio
gellwe
cocho
black-energy-drink
inter-food
frugo
4move